Nu reserveren

Escaperoom

The Oval Office

Het verhaal — De VS is doorgeslagen. Handelsverdragen behoren tot het verleden. Bondgenoten zijn nog op één hand te tellen. Provocaties  vanuit het Witte Huis lijken alles op de spits te drijven en een nucleaire oorlog te ontketenen. Alle ogen van de wereldleiders zijn op de VS gericht. De aankondiging van een nucleaire aanval is inmiddels twee dagen geleden.  Iedereen houdt zijn adem in. De nucleaire grootmachten bewaken 24/7  hun radars, klaar om de tegenaanval in te zetten. Een nucleaire oorlog staat op het punt van beginnen als de VS zijn eerste raket afvuurt. Tenzij dat voorkomen wordt…. 

Ooit in het Oval Office geweest? Dit wordt je eerste keer! 
Ga met je team op onderzoek uit en red de wereld van een nucleaire ondergang.  Vind je weg door deze prachtige vormgegeven kamer, die wordt geprezen om zijn vernieuwende invalshoeken. De verrassende puzzels smaken steeds naar meer en zijn de brandstof van dit 60 minuten durende avontuur. Of lukt het jullie om eerder te ontsnappen?

Voor wie?

Onze Escaperoom The Oval Office is geschikt voor kinderen vanaf 13 jaar (wél onder begeleiding van minimaal 2 volwassenen).

Cijfer: 9.638 reviews

Cijfer: 9.04 reviews

Cijfer: 10120 reviews