“Je bevindt je ergens in de 16e eeuw. Je staat op het punt om “The Wheelhouse” te betreden van een grote ontdekkingsreiziger. Tenminste, als je binnen weet te komen. Maar niet getreurd, soms komt hulp uit een onverwachte hoek…

Ga op ontdekking, laat je meeslepen tijdens deze fantastische tocht, een onvergetelijke reis over de wereld. Maar zorg dat de tijd je niet inhaalt. Als je de raadsels weet op te lossen en de codes weet te kraken wordt de reis alleen maar mooier en indrukwekkender…maar dat is niet voor iedereen weggelegd!”

 
%
Slagingspercentage
/10
Moeilijkheidsgraad
Min. Leeftijd
Max. aantal personen

 

In The Wheelhouse ga je terug naar de 16e eeuw.  Naar de tijden van de romantische zeevaart en ontdekkingsreizen.  Vergeet even waar je bent en laat je meevoeren door deze elegante kamer. Het prachtig doorgevoerde thema maakt de kamer een hele beleving voor zowel jong als oud.
De kamer zit vol met interessante vraagstukken, ingenieuze puzzels en verrassende elementen. Maar vergis je niet, deze kamer geeft zichzelf niet zomaar prijs. 

The Wheelhouse wordt over het algemeen als een uitdagende kamer ervaren. Het slagingspercentage zit gemiddeld rond de 50%. Slagen is dus niet gegarandeerd, dat heb je zelf in de hand. 

Prijs per tijdslot: € 99,00 (3 tot 7 spelers)