Veelgestelde vragen

Zorg dat jij en je team 10 minuten voor de gereserveerde tijd aanwezig bent. Wij hanteren een strak schema. Mochten jullie desondanks toch later arriveren, gaat dit helaas van jullie eigen speeltijd af.

Er zijn veel mensen die last hebben van claustrofobie of het lastig vinden om opgesloten worden. Bij ons kijkt en luistert er altijd iemand mee. Mocht er iemand last krijgen van  een paniekaanval zien wij dit altijd en zullen hier altijd op reageren. Tevens is er ook altijd een noodknop aanwezig die men kan gebruiken om de kamer te verlaten. Let wel: misbruik van de knop = gameover.

Zie de pagina van de gewenste kamer. Hier staat de minimale leeftijd vermeld. Bij personen onder deze leeftijdsgrens, moeten er minimaal 2 volwassenen aanwezig zijn.

Dat hangt natuurlijk af van hoe snel je iets eng vindt. Over het algemeen worden onze kamers niet als eng aangemerkt. Wel kan het soms wat spannend zijn. 

In The Wheelhouse is geen fysieke inspanning vereist. In The Oval Office moet je rekening houden met lichte fysieke inspanning. Deze kamer is ook minder geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Neem contact met ons op voor eventuele vragen hierover.

Allereerst: Gefeliciteerd! The Wheelhouse kan gespeeld worden als je zwanger bent. The Oval Office vereist lichte lichamelijke inspanning, maar met enige voorzichtigheid kan dit prima. Natuurlijk altijd naar eigen inschatting.

De kamers zijn gemaakt voor een aantal personen. Op het moment dat daar iemand aan toegevoegd wordt, gaat dit ten koste van het spel en beleving. Het kan hierdoor dus minder leuk worden. Het kan te vol zijn in de ruimtes en het risico bestaat dat sommige mensen “over” zijn en niet zoveel kunnen doen. De één vindt dat prima, de ander niet. Voor vragen en/of advies kan je altijd contact met ons opnemen.

Nee, helaas hebben wij geen horecagelegenheid bij onze Escape Room. Wel zit er horeca in de buurt; vraag gerust om meer informatie. 

Ja, dit heeft ook onze voorkeur.

Wij bevinden ons op de eerste verdieping. Helaas is in ons pand geen lift aanwezig, waardoor het lastig wordt voor rolstoelgebruikers.

Je kan voor elke groep een aparte tijd reserveren. Kom je er niet uit, neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.