COVID 19 UPDATE

Na overleg met Veiligheidsregio IJsselland hebben wij toestemming om onder strikte voorwaarden weer open te gaan. Vanaf 9 mei is het weer mogelijk om een escape room bij ons te spelen. Onder de volgende voorwaarden:

Enkel voor groepen die een gezamenlijke huishouding vormen. Dus gezinnen/familieleden die met elkaar onder één dak leven. Dit geldt niet voor studenten of vrienden die in één huis wonen.

Geen gebruik van sanitair.

Niet eerder dan 10 minuten voor aanvang aanwezig zijn. Na het spel meteen vertrekken; niet blijven hangen.

-Alle maatregelen van het RIVM blijven van kracht. Afstand houden, bij ziekte thuis blijven (ook bij lichte verkoudheid), hygiëne etc. Lees meer: www.rivm.nl

Val jij met jouw groep onder deze voorwaarden? Dan zijn jullie van harte welkom. Voor meer info of vragen zijn wij bereikbaar via e-mail of ons contactformulier.


Wat kunnen jullie van ons verwachten?

– Allereerst de hygiënemaatregelen, deze zijn natuurlijk vanzelfsprekend. Groepen worden ruimer in tijd ingepland zodat wij genoeg tijd hebben om alles schoon te maken en te desinfecteren na elke groep. Ook zorgt dit er voor dat verschillende groepen elkaar niet tegenkomen.

-Wij zorgen dat alle spelattributen weer schoongemaakt en gedesinfecteerd worden na elke groep. Ook vragen wij vooraf om je handen te desinfecteren, dit kan vlak voor je de kamer ingaat.

-Er hoeven in de kamer geen persoonlijke beschermingsmiddelen gebruikt te worden. 

-Verder zorgen wij er voor dat groepen maar met 1 medewerker in aanraking komen. Uiteraard met de 1,5 meter afstand in acht houdend.

-Betalen kan op 3 manieren. Tijdens het reserveren online, via een betaalverzoek op locatie of pinnen. Dus niet contant!

Voor meer info of vragen zijn wij bereikbaar via e-mail of ons contactformulier