Arrangementen

Zoek je nog een leuke activiteit voor bij of na de escaperoom? Dat kan! Er is heel veel mogelijk. Als het nu gaat om lekker eten, een high wine/beer met vrienden,  een moorddiner met collega’s, een wie is de mol spel en nog veel meer; wij kunnen het regelen voor je. 

In samenwerking met een prachtig horecagelegenheid in de buurt (5 min. wandelen) kan je een totaalpakket bij ons boeken. Je kan het zo gek maken als je wilt en het programma volledig zelf samenstellen. Natuurlijk denken wij graag met je mee.

Grotere groepen
Wij kunnen ongeveer 12 á 13 personen per uur kwijt in onze escaperooms. Zijn jullie met meer personen? Geen probleem. Het is dan natuurlijk leuk om er nog een activiteit naast te hebben. Op deze manier hoeft de andere groep niet te wachten. Ook hierin is van alles mogelijk. Gezamenlijk ontvangst met koffie en wat lekkers. Daarna aan de bak met z’n allen. De ene helft gaat escapen terwijl de andere helft een andere leuke activiteit doet. Van toffe speurtochten naar een wie is de mol spel of zelfs solex rijden. Alles is mogelijk.

Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden of heb je zelf ideeën? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met je mee.